Αποστολές & Επιστροφές

Οι αποστολές των προϊόντων μας εντός Ελλάδος γίνονται μέσω της Easy Mail, ή από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες του KymaHome για παραγγελίες μεγάλου όγκου. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός αν ορίζεται κάτι διαφορετικό στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος. Διαφορετικά, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά για την κατάσταση της παραγγελίας του. Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Οι αποστολές με μεταφορική παραδίδονται επί πεζοδρομίου, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι αποστολές των προϊόντων μας στην Κύπρο, γίνονται από την εταιρεία ZeroTime. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός αν ορίζεται κάτι διαφορετικό στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος. Διαφορετικά, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά για την κατάσταση της παραγγελίας του. Η παράδοση του προϊόντος αναμένεται σε περίπου 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της αποστολής του.

Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€, πανελλαδικά και 25€ για όλη την Κύπρο

  • Παραλαβή από το κατάστημα - Δωρεάν
  • Μη Δυσπρόσιτος προορισμός - Παραλαβή στην πόρτα σας από την Easy Mail ή τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες μεγάλου όγκου
  • Δυσπρόσιτος προορισμός - Παραλαβή από την κεντρική αποθήκη της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας

Διευκρινίσεις
Τα είδη που ράβονται από εμάς, στα μέτρα σας, ράβονται μετά την παραγγελία σας και ο χρόνος αποστολής τους εκτιμάται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. 

Αν κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε εξαντλήθηκε ή θα καθυστερήσει η παράδοσή του, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε και να σας κάνουμε προτάσεις αντικατάστασής του ή για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι η λύση ή το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ακόμα αποσταλεί από εμάς.

Παρακαλούμε στείλτε μας email στο sales@kymahome.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε να τα επιστρέψετε μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης ή την κάρτα αλλαγής.
Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν επιστρέφονται. Δεκτές γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να μην έχει φθαρεί η συσκευασία του

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.


Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού:

  • Μαξιλάρια ύπνου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Παπλώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Όλα τα παιδικά-βρεφικά είδη δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Τα είδη που ράβονται κατά παραγγελία στα μέτρα σας, δεν επιστρέφονται. Προϊόντα που ράβονται στις standard διαστάσεις μας με υφάσματα της επιλογής σας μπορούν να επιστραφούν εφόσον πληρούνται όλες οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις επιστροφών.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις δώρων. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να παραδίδεται χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία. Επιστροφές δώρων γίνονται δεκτές μόνο με την επίδειξη της κάρτας αλλαγής.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (όχι από το φυσικό κατάστημα), εντός 14 ημερών και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφών όπως περιγράφονται παραπάνω.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων, όχι για τυχόν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που πληρώσατε με κάρτα ή Paypal, το ποσό θα πιστωθεί απευθείας στην κάρτα σας. Σε περίπτωση που πληρώσατε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η επιστροφή θα γίνει στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας, ανάλογα με την πολιτική της εκάστοτε τράπεζας.
Σε περίπτωση που πληρώσατε με αντικαταβολή, τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@kymahome.gr