Αποστολές & Επιστροφές

Οι αποστολές των προϊόντων μας εντός Ελλάδος γίνονται μέσω της Easy Mail, ή από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες του KymaHome για παραγγελίες μεγάλου όγκου. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός αν ορίζεται κάτι διαφορετικό στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος. Διαφορετικά, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά για την κατάσταση της παραγγελίας του. Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι αποστολές των προϊόντων μας στην Κύπρο, γίνονται από την εταιρεία ZeroTime. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός αν ορίζεται κάτι διαφορετικό στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος. Διαφορετικά, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά για την κατάσταση της παραγγελίας του. Η παράδοση του προϊόντος αναμένεται σε περίπου 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της αποστολής του.

Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€, πανελλαδικά και 25€ για όλη την Κύπρο

  • Παραλαβή από το κατάστημα - Δωρεάν
  • Μη Δυσπρόσιτος προορισμός - Παραλαβή στην πόρτα σας από την Easy Mail ή τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες μεγάλου όγκου
  • Δυσπρόσιτος προορισμός - Παραλαβή από την κεντρική αποθήκη της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας

Διευκρινίσεις
Τα είδη που ράβονται από εμάς, στα μέτρα σας, ράβονται μετά την παραγγελία σας και ο χρόνος αποστολής τους εκτιμάται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. 

Αν κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε εξαντλήθηκε ή θα καθυστερήσει η παράδοσή του, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε και να σας κάνουμε προτάσεις αντικατάστασής του ή για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι η λύση ή το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας, διακόπτοντας αυτόματα τη διαδικασία παραγγελίας. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να στείλετε email στο sales@kymahome.gr και να ενημερώσετε σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο sales@kymahome.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε να τα επιστρέψετε μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν επιστρέφονται. Δεκτές γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να μην έχει φθαρεί η συσκευασία του

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.
Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

  • Μαξιλάρια ύπνου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Παπλώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Προστατευτικές πλεξούδες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.